MÜHLNER MOTORSPORT
Driver Line up voor Daytona 24h compleet
Cory Friedman vierde piloot voor Mühlner Motorsport in de VS
more news...

Print this page

Francorchamps – Cape Coral – Daytona: het in Spa-Francorchamps Belgie, gevestigde Mühlner Motorsport Team en diens dochteronderneming Mühlner Motorsports America, LLC (Cape Coral) is tevreden dat de vierde piloot voor de ROLEX 24h of Daytona 2011 bij deze aangekondigd kan worden.
 
Cory Friedman (Charleston, SC) zal zich aansluiten bij Mark J. Thomas (Canada), Peter Ludwig (New Paltz, NY) en Dion von Moltke (Miami, FL) in de Muehlner Motorsport Grand-Am Porsche met nummer 18.
 
Tijdens de Roar before the 24, de officiële test, in het begin van januari, hebben Thomas, Ludwig en von Moltke gewerkt aan een degelijke race set up. Uiteindelijk was iedereen zeer tevreden met het werk dat verricht werd en met de nagel nieuwe MY 2011 Porsche.
 
Alle drie de piloten zijn ook blij met de komst van Cory, een piloot met ervaring in 24h races.
 
Wat Cory zei na de overeenkomst met het Mühlner team: "Ik ben erg blij met deze kans om te rijden voor Mühlner Motorsport in de 24h van Daytona 2011. Het palmares van het team voor internationale endurance races is één van de beste ter wereld. De combinatie van zo'n sterke co-piloten en een team van wereld klasse moet zeker en vast uitmonden in een podium finish."
 
Over Cory Friedman (Charleston, SC): 
 
Cory begon zijn race carièrre in 1995, en vanaf 2001 deed hij mee aan verschillende professionele sports car endurance races, beginnend met de 24h van Daytona. Inmiddels stond hij maar liefst acht keer aan de start van deze klassieker. Andere hoogtepunten zijn een overwinning in 2005 in de Watkins Glen 6h race, talrijke podium finishes in elke klasse van de Grand-Am series. Hij finishte vijfde in het Grand-Am GT kampioenschap van 2005 samen met Leh Keen. Hij nam ook de vierde plaats in de GTC klasse afgelopen jaar voor de 12h van Sebring. Momenteel houdt hij veertien Porsche Club of America, snelste rondetijden op circuits doorheen Amerika in verschillende klasses.more news...
IMPRESS: MÜHLNER MOTORSPORT SPRL - RUE CRUFER 2-4 - B-4970 FRANCORCHAMPS
THE HOLDER OF THIS WEBSITE CANNOT BE HELD RESPONSIBLE FOR ANY DAMAGE BY THIS OR OTHER WEBSITES.
CREATIVE DESIGN BY MUEHLNER MEDIA